Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře."— Transkript prezentace:

1

2 Automaticky se zvukem

3

4 Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.

5 Nech mne ale být tím, čím dovedu být nejlépe - přítelem, který je vždy tady. Všechny tyto věci jsou pro mne ale nemožné. Neumím postavit horu, ani chytit duhu.

6

7 Pošli to všem přátelům, o kterých si myslíš, že si zaslouží objetí (a snad také osobě, od které jsi to dostal). Pošli to všem přátelům, o kterých si myslíš, že si zaslouží objetí (a snad také osobě, od které jsi to dostal). Když se Ti vrátí jednou: Pak se víc otevři a hledej další přátele.Když se Ti vrátí jednou: Pak se víc otevři a hledej další přátele. Když se Ti vrátí dvakrát: Je to dobrý začátek.Když se Ti vrátí dvakrát: Je to dobrý začátek. Když se Ti vrátí třikrát: Pak jsi dobrý přítel.Když se Ti vrátí třikrát: Pak jsi dobrý přítel. Když se Ti vrátí čtyřikrát :Když se Ti vrátí čtyřikrát : Pak jsi oblíbený.Pak jsi oblíbený. Když se Ti vrátí pětkrát: Pak máš opravdové přátele!Když se Ti vrátí pětkrát: Pak máš opravdové přátele!

8 www.knihy-benjan.sk/pps.htm


Stáhnout ppt "Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře."

Podobné prezentace


Reklamy Google