Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců."— Transkript prezentace:

1 Dexův zpravodaj

2 BAF!!!

3 Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců zařazen omylem nebo na nějakého Dexe prdí, prosím, nechť sdělí mé paničce, která si myslí, že jsem středobodem nejen jejího vesmíru ale i toho vašeho, ať vám nezahlcuje mail kravinami :))

4 Až na fakt, že trčím doma sám, když je panička v práci, jsem s ní nadmíru spokojen. Stará se o mě jako správná mamča, tolik drbání, hlazení a mazlení (akorát nevím, proč při mazlení říká „Moja, moja“, když jsem pes?!) bych měl asi jen málokde.

5 Bere mě s sebou na výlet k „babi“ a „dědovi“ :) Což je super, protože můžu lítat po zahradě na volno (čeho jsem už jednou i zneužil a protáhnul se pod plotem – to byla ale sranda, když mě celá rodina naháněla kolem baráku! :))

6 Občas podnikneme i výlet do hor (však jsem zdatný turista!).

7 A někdy si pro změnu zahraji na gaučáka.

8 Ale nejen panička je na mě hodná, taky „babi“ s „dědou“ jsou super a občas mě hlídají, abych nebyl sám doma, když panička pracuje. Ani „teta“ Gabča není k zahození (i když mě má občas za bestii :)), zrovna teď o víkendu mi přinesla ten nejlepčejší dárek – OBŘÍ uzené kopyto! (A prý jestli si s ním poradím… Pche! :))

9 Moc rád vždycky vidím i „tetu“ Šárku, která pro mě má v kanceláři piškotky a hezky si se mnou povídá.

10 Ale zavděčíte se mi nejen masem, stejně jako většina pejsků i já zbožňuji vylizovat kelímky od jogurtů.

11 Jsem mazlík, ale i hravý. Rád aportuji… … i když svou oblíbenou hračku se mi z pacek moc dávat nechce.

12 A když se vylítám, to se to pak spí.

13 To už bude pro tentokrát všechno, pánička se už totiž dožaduje mé pozornosti (otrava jedna :)) Tak PAC A PUSU všem! Váš Dex


Stáhnout ppt "Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců."

Podobné prezentace


Reklamy Google