Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid."— Transkript prezentace:

1

2 Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.

3 Jde Ježíšek přes kopečky, nese v ranci tři dárečky, prosí tiše vodníka, ať mu chytí kapříka. Vodník mu rád vyhoví, kapříka mu vyloví. Chybí ještě stromeček, co ozdobí domeček. A pak všichni po roce, oslaví zas Vánoce. A co já mám nejraději, když se všechny děti smějí. Když jsou šťastné, spokojené cukrovíčko napečené.

4 Vánoce za dveřmi čekají, brzo na ně už zaklepají. Skončí práce a velké nákupy, slavnostní nálada vkročí do chalupy. O vánocích hodně radosti, jen pozor na rybí kosti. Do Nového roku co přeji? Ať dá Ti nejlepší, co může darovati


Stáhnout ppt "Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid."

Podobné prezentace


Reklamy Google