Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Lekce Welcome to Happy House! 1. Lekce Welcome to Happy House! Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Lekce Welcome to Happy House! 1. Lekce Welcome to Happy House! Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím."— Transkript prezentace:

1

2 1. Lekce Welcome to Happy House! 1. Lekce Welcome to Happy House! Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím myši na pozadí nebo kolečkem myši postoupíte do další lekce. Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím myši na pozadí nebo kolečkem myši postoupíte do další lekce. BEZ ZVUKU

3 2. Lekce Pens and pencils 2. Lekce Pens and pencils

4 3. Lekce Come and play! 3. Lekce Come and play!

5 4. Lekce Dressing up 4. Lekce Dressing up

6 5. Lekce Happy birthday! 5. Lekce Happy birthday!

7 6. Lekce Bathtime! 6. Lekce Bathtime!

8 7. Lekce Animal friends 7. Lekce Animal friends Kliknutím myši na obrázek růžového reproduktoru si poslechnete anglickou výslovnost pomaleji.


Stáhnout ppt "1. Lekce Welcome to Happy House! 1. Lekce Welcome to Happy House! Kliknutím myši na obrázek vedle slova si poslechnete anglickou výslovnost. Kliknutím."

Podobné prezentace


Reklamy Google