Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry."— Transkript prezentace:

1 Modleme se k Pánu žně! - LEDEN

2 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2.za vybraný nezasažený národ 3.za určité misijní téma související s českou církví

3 Pronásledovaní křesťané v Severní Korei Křesťané v Severní Koreji jsou považování za nepřítele státu a čelí silnému pronásledování. Severní Korea je už po jedenácté po sobě na prvním místě ve statistice absolutní perzekuce křesťanů. Modleme se za: bratry a sestry ve vězení, svobodu těmto lidem, rostoucí církev, projekt pekárny Nehemia.

4 Za nezasažený národ Núristánců v Afgánistánu Núristánci jsou jedním z nezasažených národů v Afghánistánu a Pákistánu sídlících vysoko v horách v zemi zvané Núristán (v překladu země světla) Núristánci jsou známí svou radikálností k Islámu a nedostupností evangelia. Žehnejme národu Núristánců: Prosme Pána žně o více modlitebníků a pracovníků pro tento národ, za nové misionáře v tomto národ a jejich ochranu.

5 Prosme Pána žně za misijně smýšlející českou církev Modleme se za: Modlitebníky a formující se modlitební hnutí v české církvi, opakování dědictví Moravských Bratrů a jejich misijního nasazení, aby misie byla nedílnou součásti naší zbožnosti.

6 Modleme se k Pánu žně! - LEDEN Pro další informace: Napiště email na office@nehemia.cz Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ”


Stáhnout ppt "Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry."

Podobné prezentace


Reklamy Google