Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici."— Transkript prezentace:

1 Naše školní knihovna

2 Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici pěknou a bohatou školní knihovnu Vybírat mohou téměř ze 2 000 titulů Mnoho žáků si chodí do knihovny pro knížky pravidelně V knihovně též probíhá výuka literární výchovy Knihovna poskytuje útočiště projektu „Brána ke vzdělání – Školní čtenářské kluby“ A to je naše velmi zdařilá akce

3 Práce ve čtenářských klubech Co nás dnes čeká? Přečtu si úryvek … …která z nich to může být?... Hurá, to je ta správná knížka!

4 V klubu čteme, vymýšlíme příběhy, řešíme hlavolamy, učíme se spolupracovat.


Stáhnout ppt "Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici."

Podobné prezentace


Reklamy Google