Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna,"— Transkript prezentace:

1 1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš.

2 2. Tvůj hlas na naší pouti nás dále provází, tvůj hlas na naší pouti nás dále provází, i víra když se hroutí, on blíž nám zní, i víra když se hroutí, on blíž nám zní.

3 3. Tak v síle slova tvého dál každý smíme stát, tak v síle slova tvého dál každý smíme stát, v té síle, která chrání jak pevný hrad, v té síle, která chrání jak pevný hrad.

4 4. Ten hrad, co skrýši skýtá i nám všem bloudícím, ten hrad, co skrýši skýtá i nám všem bloudícím kde rád každého vítáš a jídáš s ním, kde rád každého vítáš a jídáš s ním.

5 5. I když se rozcházíme, ty vedeš k setkání, tam, kde tvé světlo září, tvá píseň zní, tam, kde tvé světlo září, tvá píseň zní.


Stáhnout ppt "1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna,"

Podobné prezentace


Reklamy Google