Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: 21. září 2012 Číslo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: 21. září 2012 Číslo."— Transkript prezentace:

1 Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: 21. září 2012 Číslo klíčové aktivity: VI/2VYS_62_INOVACE_ZSV.1.13 Typ vzdělávání, ročník: Střední vzdělávání 1. ročník Praktické školy dvouleté Vzdělávací oblast, vzdělávací obor, tématický okruh, téma: Člověk a společnost Základy společenských věd Člověk jako občan Trh práce Základy pracovně právních vztahů Druh učebního materiálu: Prezentace Očekávaný výstup: Žák by měl: chápat důležitost celoživotního vzdělávání v životě chápat pojmy kvalifikace a rekvalifikace dokázat vyhledávat informace na trhu práce zvládat vyplnit formuláře spojené s pracovním uplatněním orientovat se v pracovně právních vztazích Anotace/metodický list: Trh práce, Základy pracovně právních vztahů Prezentace je určená k zopakování učiva týkající se trhu práce a uplatnění se na trhu práce. Prohloubení znalostí a dovedností žáků v oblasti vhodné komunikace s potenciálním zaměstnavatelem při pracovním pohovoru

2 P RACOVNÍ POHOVOR

3 Už víš, jaké by jsi měl mít vzdělání pro výkon vysněné profese. Víš, jak poznáme věrohodný inzerát. Víš, jak by měl vypadat ideální zaměstnanec. Znáš také správné chování a jednání při pracovním pohovoru???

4 Ú KOL : Ve videu v následujícím odkazu si prohlédni tři pracovní pohovory. Vyber, jak by měl pracovní pohovor probíhat.

5 http://www.sikmaplocha.cz/lekce/P13/Vyberove- rizeni?nvm=video

6 Vybral jsi správně???

7 Ú KOL : Už víš, jak by mohl takový správný pracovní pohovor vydat. Rozdělte se do dvojic a zkuste si takový pracovní rozhovor připravit a následně sehrát před třídou.

8 Z DROJE : Video je dostupné pod licencí Šikmá plocha na WWW: http://www.sikmaplocha.cz/lekce/P13/Vyberove- rizeni?nvm=video


Stáhnout ppt "Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: 21. září 2012 Číslo."

Podobné prezentace


Reklamy Google