Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 15.4.2015 Ing. Martin Vacek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 15.4.2015 Ing. Martin Vacek."— Transkript prezentace:

1 Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD Ing. Martin Vacek

2 Podklady pro výuku Prezentace na hlavni.htm Receptury teplých pokrmů – Rundštok a kol. Technologie v kostce – Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

3 Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování

4 Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

5 Hodnocení Aktivita v hodině – Ústní zkoušení formou rychlých otázek – Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Práce ve skupině – prezentace 2x – Prezentace dle zadaného tématu Ústní zkoušení 4x Písemná zkouška 4x – Formou testových otázek + psané otázky


Stáhnout ppt "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 15.4.2015 Ing. Martin Vacek."

Podobné prezentace


Reklamy Google