Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MATURITNÍ PROJEKT Porovnání technických parametrů informačních systémů využitelných v organizacích zabývajících se servisními činnostmi a opravárenstvím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MATURITNÍ PROJEKT Porovnání technických parametrů informačních systémů využitelných v organizacích zabývajících se servisními činnostmi a opravárenstvím."— Transkript prezentace:

1 MATURITNÍ PROJEKT Porovnání technických parametrů informačních systémů využitelných v organizacích zabývajících se servisními činnostmi a opravárenstvím. Barbora Kahounová EI4. verze 1.1

2 INFOMAČNÍ SYSTÉMY Obecně je chápeme jako systémy pro zpracování dat, které mají tyto cíle: strategické (plánování investic…), strategické (plánování investic…), taktické (vedení, kontrola rozpočtů…), taktické (vedení, kontrola rozpočtů…), operační (každodenní rutina). operační (každodenní rutina).

3

4 POTENCIONÁLNÍ VYUŽITÍ PROJEKTU Dodavatel systémů chce průzkum trhu. Dodavatel systémů chce průzkum trhu. Informace pro budoucí klienty. Informace pro budoucí klienty.

5 ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ Zdroj prvotních informací – Invex. Zdroj prvotních informací – Invex. Sumarizace v tabulce. Sumarizace v tabulce. Výběr porovnávacích kritérií. Výběr porovnávacích kritérií.

6

7

8 KRITÉRIA vs. KATEGORIE 6 kategorií 51 kritérii 51 kritérii 18 priorit

9 KATEGORIE A Zákaznická podpora B Funkčnost systému C Další funkce a vlastnosti systému D Architektura a platformy systému E Ceny F Ostatní (instalace, certifikáty)

10

11 Porovnáním všech kladů a záporu jednotlivých systému jsem dospěla k vítězi.

12 Jehož jméno se dozvíte na mé obhajobě.

13 DOTAZY??Hotovo Barbora Kahounová EI 4. 1.4.2007


Stáhnout ppt "MATURITNÍ PROJEKT Porovnání technických parametrů informačních systémů využitelných v organizacích zabývajících se servisními činnostmi a opravárenstvím."

Podobné prezentace


Reklamy Google