Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně."— Transkript prezentace:

1 Projektový den Bezpečný pohyb na internetu

2 Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně pohybovat na internetu. Hlavně jsme probrali jak se nejenom chovat na chatech, ale hlavně jak se tam pohybovat bezpečně.

3 Videa  Poté jsme zhlédli video o skutečných událostech a zkušeností, se kterými se potkali nejenom lidé, ale také děti, okolo 12-ti let. Video zahrnovalo mimo jiné také obtěžování na chatu.

4 Skupinové práce  Dále jsme se rozdělili na tři skupiny a přesunuli jsme se do různých tříd. V počítačové učebně jsme se podívali na webové stránky, které mohou pomoci v krizových situacích. V jazykové učebně jsme probírali chování na chatech. A ve třídě jsme vypracovávali Desatero bezpečí INTERNETU.

5 Webové stránky Linka bezpečí Bezpečný internet

6 Konec  Projekt byl zajímavý a poučný. Líbil se nám.  Autoři: Barbora Babůrková Tereza Křemenová


Stáhnout ppt "Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně."

Podobné prezentace


Reklamy Google