Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03."— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 7. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Formátování odstavce Styly písma a odstavců určují vzhled většiny textu v dokumentu. Některé styly lze používat jako styly písma i styly odstavců. Takovým stylům pak říkáme propojené styly.

4 Styly písem a odstavců a propojené styly se zobrazují ve skupině Styly na záložce Domů. Požadovaný styl lze rychle použít z galerie stylů. Další informace o konkrétním stylu můžete zobrazit kliknutím na ikonu pro otevření dialogového okna Styly.

5 Záložka Styly v MS Word

6 Podzáložka typů stylů v MS Word

7 Úkol : Pomocí nabídky Styly v MS Word stylizuj svůj text – vyprávění o tom, co jsi zažil/zažila o prázdninách. Parametry : Velikost písma : 12 Barva: černá (normální) Font písma : Arial Rozsah : alespoň 30 řádků

8 Zdroje obrázků: http://officeimg.vo.msecnd.net/cs-cz/files/321/079/ZA010375749.jpg http://officeimg.vo.msecnd.net/cs-cz/files/910/427/ZA010247894.gif


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03."

Podobné prezentace


Reklamy Google