Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu."— Transkript prezentace:

1 Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu

2 Hvězdná hláška „Děkuji vám, že jste přišli, bylo by to na hovno, kdyby nikdo nepřišel.“ Bob Geldof Klubové slovo měsíce: Výkecka – velmi ukecaný člověk, který může být tím zábavný. Klubajlz – Klubík, domácky. (Candle Wind)

3 Klubové přirovnání měsíce: „Bob Geldof a Paul McCartney mu připadají jako Legolas a Gilmli. I když třeba to může být jen zdání.“ prof. Kratiknot PS RJL: Otázkou je, kdo z nich je trpaslík a, kdo elf, že? I když já má možná jasno.

4 Tenhle obrázek jsem prostě musel uveřejnit. Tohle už není žádný pekař. Že? R. J. Lupin Obrázek od Elladana

5 Candle: Nová image! Candle Wind je výstřední spisovatel. Hraničí ve své tvorbě s nepravděpodobným popuštěním fantazie. Pouští se do prakticky třeba nemožných úvah, čímž jeho svět fantazie smí být různorodý. Ale i mimo něj dost vystrkuje růžky výstředností. Černý šampon se pomalu smívá a jeho vlasy nabývají čokoládové barvy. Je stále spokojený! Učesaný jako elf s čepicí jako Bob Geldof (viz foto) se promenáduje v modrém svetříku na zip a černých kalhotách. Já bych mu dal jedničku. R.L. PS: Geldosovská čepice se od července stala moderní a nosí jí obě pohlaví. Třeba to je souhra náhod ale třeba ne, třeba to je právě móda ala Geldof.

6

7 Emmin tatínek je sympatický pán, že?

8 A tady je maninka. Připravila: Profesorka Prýtová Fotky: Profesorka Prýtová Komentáře k fotkám: R. J. Lupin

9 Vánoční typ z Roklinky Jste o vánočních prázdninách doma u rodičů a tak nemůžete kouzlit a chtěli by jste si vyzdobit pokojík nebo dokonce celý byt či dům? Nemusíte být smutní. I když my elfové vlastně Vánoce neslavíme, mohu vám poradit. Jistě vám občas docházejí vánoční pohlednice. Leží vám někde v krabici nebo šuplíku? Pojďme je využít na výzdobu. Budete potřebovat slabý brk a nůžky. Vezměte si jakýkoliv pohled a nakreslete na něj zezadu pěticípou hvězdu (může být i jiný vánoční motiv) a vystřihněte jí. Vyjde vám krásná hvězda s vánoční tematikou. Když polohu hvězdy promyslíte podle obrázku můžete získat Část obrázku od Arwen (Namy)

10 Můžete získat ještě mnohem zajímavěji vzorované hvězdy, třeba modrou hvězdičku s dvěmi žlutými svíčkami nebo s Betlémem. Ty si pak můžete rozvěšet třeba na chvojí nebo na nástěnku a podobně. Vypadají vážně moc hezky. Nápad mám od své reálné maminky. (Glofindel) Veškeré dotazy, návrhy, nápady a přání prosím zasílejte na můj mail: d.velisek@seznam.cz děkuji. www.harrypotter-rad.wz.cz


Stáhnout ppt "Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu."

Podobné prezentace


Reklamy Google