Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Závěry jednání komise ICT Kostelec, 27.6.2006. Cíle Zvýšit informovanost o U3V v ČR pro dvě cílové skupiny 1.provozovatelé a zřizovatelé U3V (univerzity)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Závěry jednání komise ICT Kostelec, 27.6.2006. Cíle Zvýšit informovanost o U3V v ČR pro dvě cílové skupiny 1.provozovatelé a zřizovatelé U3V (univerzity)"— Transkript prezentace:

1 Závěry jednání komise ICT Kostelec, 27.6.2006

2 Cíle Zvýšit informovanost o U3V v ČR pro dvě cílové skupiny 1.provozovatelé a zřizovatelé U3V (univerzity) 2.studenti U3V (senioři)

3 Řešení 1.Provozovatelé - WWW stránky AU3V –Registrace vlastní domény (občanské sdružení AU3V, název?,…) –Informace pro zřizovatele a veřejnost –Zajištění správy a aktualizace 2.Senioři – portál pro seniory –Informace o studijních programech (třídění podle místa a tématu, vyhledávání)

4 Řešení - pokračování 3. Zveřejňování obsahu kurzů a výukových materiálů (kde?, kdo?, jak?) 4. Postupné obohacování nabídek kurzů e- learningovými prvky (zvýšení dostupnosti pro zájemce mimo sídla univerzit, apod.) Poznámky: zajistit vzájemné odkazy a vyrobit zásady publikování a provázání Zajistit financování

5 Zajištění 1.Termíny 2.Zodpovědnosti 3.Náklady 4.…


Stáhnout ppt "Závěry jednání komise ICT Kostelec, 27.6.2006. Cíle Zvýšit informovanost o U3V v ČR pro dvě cílové skupiny 1.provozovatelé a zřizovatelé U3V (univerzity)"

Podobné prezentace


Reklamy Google