Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.2146 Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada č. XXI Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XXI _ VV, DUM 12 Vzdělávací oblast: Umění a kultura Vzdělávací obor: Výtvarná výchova Název: Sedm šnečích tajemství Autor: Mgr. Monika Březinová Stručná anotace: Motivační vyprávění „Sedm šnečích tajemství“ zavede děti do tajemného světa hlemýždě zahradního. V ulitě tohoto tvora se skrývá tajemný svět. Pomocí kresby nám děti přiblíží svůj svět fantazie. Metodické zhodnocení: Kresba trvala dvě vyučovací jednotky. Byla pro děti příjemnou relaxací, v závěru mohly o svých šnečích tajemstvích pohovořit. Hodina proběhla 30. 1. 2012 ve třídě 3. A.

2 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Technika: kresba olejovým nebo suchým pastelem Pomůcky: čtvrtka formátu A3, olejový nebo suchý pastel, černá tuš, dřívko, tužka Cíl: cvičit jemnou motoriku, spojit fantazii s konkrétní představou, volit vhodné barvy a linie Postup: 1. motivace – vyprávění 2. kresba šneka tužkou, černou tuší a dřívkem 3. kresba v šnečí ulitě - tajemství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

3 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

4 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

5 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

6 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

7 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

8 SEDM ŠNEČÍCH TAJEMSTVÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová

9 BRAKEL, J. F., GROHMANN, G.. Sloni, vlaštovky a delfíni: Jak žijí zvířata. 1. vydání. Hranice: FABULA, 2010. ISBN 978-80-86600-70-3. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová ZDROJE TEXTU K MOTIVACI:


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."

Podobné prezentace


Reklamy Google