Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JAKÁ JE CENA ZA VLÁDU SE ZELENÝMI??. Přestože to byly vlády ODS, které v oblasti životního prostředí dosáhly hmatatelných a konkrétních výsledků, vzdala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JAKÁ JE CENA ZA VLÁDU SE ZELENÝMI??. Přestože to byly vlády ODS, které v oblasti životního prostředí dosáhly hmatatelných a konkrétních výsledků, vzdala."— Transkript prezentace:

1 JAKÁ JE CENA ZA VLÁDU SE ZELENÝMI??

2 Přestože to byly vlády ODS, které v oblasti životního prostředí dosáhly hmatatelných a konkrétních výsledků, vzdala se ODS tématu životního prostředí.

3 Dnes volič i občan oprávněně vnímá celou oblast ochrany ŽP jako pasivní přejímání směrnic „z Bruselu“ na jedné straně a realizaci programu Zelených na straně druhé.

4 Ekologie a životní prostředí je dnes zcela v rukou Strany Zelených a na ně navázaných nevládních organizací, které dostávají již několik let stovky miliónů korun z veřejných i soukromých zdrojů.

5 V rámci programu EVVO (Enviromentální vzdělávání, výchova a osvěta) jsme si nasadili NGO do škol, aby působily na naše děti a ty pak poslouchají přednášky o globálním oteplování i o nebezpečí Temelína.

6 Nechali jsme naše tradiční voliče, podnikatelskou a živnostnickou sféru, napospas výmyslům ekologistů a nehájíme jejich zájmy.

7 Nárazníkem absence politiky životního prostředí v ODS je komunální sféra - trpí naši starostové a trpěli naši hejtmani, kteří jsou denně konfrontování s výsledky nečinnosti ODS.

8 Závěrem: Závěrem: ODS nemá vlastní program ochrany životního prostředí a hlavně ochrany přírody a krajiny.

9 Od ODS se právem očekává, že bude prosazovat aktivní pravicovou alternativu ochrany ŽP proti konceptu v podstatě levicovému, se kterým se však právě díky neexistenci vlastního programu pasivně ztotožňuje.

10

11

12

13

14

15


Stáhnout ppt "JAKÁ JE CENA ZA VLÁDU SE ZELENÝMI??. Přestože to byly vlády ODS, které v oblasti životního prostředí dosáhly hmatatelných a konkrétních výsledků, vzdala."

Podobné prezentace


Reklamy Google