Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sumarizace účetních dat Zákonná oprávnění Postup při sumarizacích Program na zpracování sumarizací Varianty transportních médií Zpracování dat Schéma toku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sumarizace účetních dat Zákonná oprávnění Postup při sumarizacích Program na zpracování sumarizací Varianty transportních médií Zpracování dat Schéma toku."— Transkript prezentace:

1 Sumarizace účetních dat Zákonná oprávnění Postup při sumarizacích Program na zpracování sumarizací Varianty transportních médií Zpracování dat Schéma toku dat Současný stav

2 Zákonná oprávnění Zákon č. 320/2002 Sb., o změně a zrušení některých zákonů v souvislost s ukončením činnosti okresních úřadů. Vyhláška č. 16/2001 Sb., o způsobu, termínech a rozsahu údajů předkládaných pro hodnocení plnění státního rozpočtu, rozpočtů státních fondů a rozpočtů územních samosprávných celků.

3 Účetní programové vybavení obcí 1. PVT (Fénix) – 208 2. Triáda – 176 3. Gordic – 161 Celkový počet subjektů 792 (obce+DSO)

4 Postup při sumarizacích Sběr údajů Kontrola vnitrovýkazových vazeb Nahrání čistých dat do softwaru k provedení předběžné sumarizace Kontrola konsolidací na úrovni okresu Kontrola konsolidací na úrovni kraje Poslání dat do PVT (Aris) Řešení případných nesrovnalostí

5 Program na zpracování zpracování sumarizací pro rozhraní 5,6,9Gx GZ2 XML UCR bin pro rozhraní 45,46,47 45,46,49 GV1 XML VYK bin

6 Varianty transportních médií

7 Zpracování - Automat (WinUCR)

8 Automat – přehled zpracovaných organizací

9 Schéma toku dat

10 Současný stav Detašováná pracovistě (DP) v každém okrese Data na KrÚ – DP přistupují do programu (WinUCR) přes terminál (Cytrix Metaframe) Agenda náleží OE na KrÚ (oddělení účetnictví)

11 Díky za pozornost… Kontakt: krotky.j@kr-vysocina.cz


Stáhnout ppt "Sumarizace účetních dat Zákonná oprávnění Postup při sumarizacích Program na zpracování sumarizací Varianty transportních médií Zpracování dat Schéma toku."

Podobné prezentace


Reklamy Google