Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Internet Explorer. Některé důležité operace Uložit aktuální stránku Uložit aktuální stránku Uložit obrázek ze stránky Uložit obrázek ze stránky Otevřít.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Internet Explorer. Některé důležité operace Uložit aktuální stránku Uložit aktuální stránku Uložit obrázek ze stránky Uložit obrázek ze stránky Otevřít."— Transkript prezentace:

1 Internet Explorer

2 Některé důležité operace Uložit aktuální stránku Uložit aktuální stránku Uložit obrázek ze stránky Uložit obrázek ze stránky Otevřít odkaz v novém okně Otevřít odkaz v novém okně Uložit (stáhnout) soubor Uložit (stáhnout) soubor Uložit „cíl jako“ Uložit „cíl jako“ Zobrazit zdrojový kód Zobrazit zdrojový kód

3 Uložit aktuální stránku Ve stránce prohlížeče: Ve stránce prohlížeče: SouborSoubor Uložit jakoUložit jako Vybrat složkuVybrat složku „uložit“„uložit“ Nyní je možné stránku kdykoliv otevřít přímo z počítače (diskety…) Nyní je možné stránku kdykoliv otevřít přímo z počítače (diskety…)

4 Uložit obrázek ze stránky Ve stránce prohlížeče: Ve stránce prohlížeče: Kliknout na obrázek pravým tlač. u myšiKliknout na obrázek pravým tlač. u myši Vybrat: Uložit obrázek jakoVybrat: Uložit obrázek jako Vybrat složkuVybrat složku „uložit“„uložit“ Nyní je obrázek uložen v počítači (disketě…) Nyní je obrázek uložen v počítači (disketě…)

5 Otevřít odkaz v novém okně Použití Použití Chci otevřít odkaz a zároveň chci mít stále otevřené aktuální oknoChci otevřít odkaz a zároveň chci mít stále otevřené aktuální okno Kliknout na odkaz pr. tlč. Kliknout na odkaz pr. tlč. Vybrat: otevřít v novém okně Vybrat: otevřít v novém okně

6 Stáhnout soubor V prohlížeči: V prohlížeči: Kliknout na odkaz na souborKliknout na odkaz na soubor (bývá označen jako: Download) (bývá označen jako: Download) Zvolit: „uložit“Zvolit: „uložit“ Vybrat složkuVybrat složku „uložit“„uložit“ Nyní je soubor uložen v počítači (disketě…) Nyní je soubor uložen v počítači (disketě…)

7 Uložit cíl jako Použití: Použití: Může se stát, že se soubor, který chcete stáhnout, rovnou otevřeMůže se stát, že se soubor, který chcete stáhnout, rovnou otevře Postup: Postup: Kliknout na odkaz pr. tlč.Kliknout na odkaz pr. tlč. Zvolit: Uložit cíl jakoZvolit: Uložit cíl jako Vybrat složkuVybrat složku „uložit“„uložit“

8 Zobrazit zdrojový kód 2 způsoby: Zobrazit -> Zdrojový kódZobrazit -> Zdrojový kód Pr. tlč. -> zobrazit zdrojový kódPr. tlč. -> zobrazit zdrojový kód


Stáhnout ppt "Internet Explorer. Některé důležité operace Uložit aktuální stránku Uložit aktuální stránku Uložit obrázek ze stránky Uložit obrázek ze stránky Otevřít."

Podobné prezentace


Reklamy Google