Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ing. Luboš Zatloukal.  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ing. Luboš Zatloukal.  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v."— Transkript prezentace:

1 Ing. Luboš Zatloukal

2  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v zaměstnání nepracujete s NIS, je nutná další konzultace 2.4.2011 – bude probíhat seznámení s NIS Akord.

3

4

5

6  Vypracovat zprávu o celém či části nemocničního informačního systému, se kterým jste se během praxe setkali.  popis prostředí,  možnosti, uplatnění,  výhody, nevýhody,  srovnání s jinými systémy.

7  Práce bude vypracována v programu Microsoft Office Word.  Požadavky na semestrální práci:  Rozsah práce bude cca. 5 stran.  Práce bude obsahovat: titulní stranu, obsah.  Práce bude mít okraje papíru 2,5 cm a v místě hřbetu 3,5 cm  Na všech stranách kromě první (titulní) bude záhlaví s tabulkou, ve které budou informace o autorovi atd.  Na všech stranách kromě první budou čísla stránek.  Budou používány formáty nadpisů nabízené ve stylech, mohou být upraveny.  V práci dále bude kromě základního formátování:  křížový odkaz,  poznámka pod čarou,  řádkování mezi odstavci bude nastaveno pomocí definice odstavce a ne vložením volných řádků,  budou obsaženy obr. různých velikostí, s řádnými popisky a odkazy do textu.

8  v elektronické podobě, postačuje zaslat emailem  Ing. Zatloukalovi – lubos.zatloukal@tul.cz,lubos.zatloukal@tul.cz  nejpozději do 4. 5. 201 2 a to v konečné podobě.


Stáhnout ppt "Ing. Luboš Zatloukal.  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v."

Podobné prezentace


Reklamy Google