Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rekreace v kempu OSIKA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rekreace v kempu OSIKA."— Transkript prezentace:

1 Rekreace v kempu OSIKA

2 Ubytování v maringotce pro 4 osoby,v termínu od 16.6. - 8.9.2007
Vybavení maringotky:2 palandy, přímotop, televize, rádio, vysavač, lednice, varná konvice, PB vařič, nádobí

3 Nachází se v obci Albeř nedaleko Nové Bystřice

4 V areálu autokempinku Osika je umístěna také celá řada rekreačních objektů patřících podnikům z celé ČR. V autokempinku Osika je umístěn soubor sociálních zařízení, sprchy a umývárny s teplou vodou, prádelna, žehlírna a kuchyňka s elektrickými vařiči. Celý autokempink Osika je zabezpečen pitnou vodou z Landštejnské přehrady. Rekreantům nabízíme i některé neplacené služby. Na recepci je také společenská místnost s barevným televizorem, půjčovna společenských her, sportovního nářadí (míče, sítě, ping-pong apod.). V autokempinku Osika je také několik prodejen potravin, zeleniny, tisku, nápojů, potřeb osobní hygieny, rychlé občerstvení a restaurace.

5 Nejbližším městem od autokempinku Osika je Nová Bystřice vzdálená cca 3,5 km. V Nové Bystřici je otevřen hraniční přechod do Rakouska, který je otevřen pro veškerou dopravu nepřetržitě po celý rok non-stop.

6 Šlapadlo na vodu (hydroplán)
Půjčovna lodí v autokempinku Osika je umístěna hned vedle pláže. Je možno si zde zapůjčit nejen lodě ale i šlapadla na vodu. Součástí půjčovny lodí je i půjčovna záchranných vest, jejichž půjčení je součástí ceny za loďku či šlapadlo Půjčovna lodí je otevřena v červenci - srpnu od Jinak dle zájmu. Majitel a provozovatel autokempinku Osika si vyhrazuje právo v případě špatných povětrnostních podmínek půjčovnu lodí uzavřít. Poslední výjezd je v hod. Cena je účtována za každou započatou hodinu. Ceník půjčovny lodí Lodička 30 Kč/hod vč. DPH Šlapadlo na vodu (hydroplán) 50 Kč/hod vč. DPH

7 Pro ty, kteří si rádi vyjedou na kole, je v kempu k dispozici také půjčovna kol. Cena výpůjčky je 35,-Kč/hod.

8 Ani o vláčky není nouze :-)
Krásnou krajinou České Kanady prochází úzkorozchodná trať z Nové Bystřice do Jindřichova Hradce. Trať, která je unikátní technickou památkou a dokumentuje vývoj železniční dopravy v ČR, byla otevřena a je dlouhá 33 km. Svézt se můžete ve vagónech z roku 1899, které táhne motorová lokomotiva z let , nebo ve čtyřech historických vozech, které jsou zapojeny za parní lokomotivou U z roku Jízda trvá 90–105min a je určena převážně k osobní a rekreační dopravě. Zvláště pro děti je jízda vláčkem romantickou kopcovitou krajinou s množstvím lesů, vodních toků a rybníků pohádkovým výletem. Náš vlak jede zhruba čtyřiceti kilometrovou rychlostí a rachotí na výhybce. To odbočuje vlevo trať do Obrataně, kam pojedeme později. To nám však ještě zbývá zhruba půl kilometru ve splítce, aby jsme se na odbočce Kanclov definitivně rozloučili s normálně-rozchodnou tratí. Pokud budeme mít štěstí, tak nám na pozdrav zahouká některá elektrická lokomotiva poslušně čekající až náš vlak projede společný úsek. Zastávky jsou dobře patrné z mapky vpravo. Šťastnou cestu

9 Maringotky v plné kráse
Maringotky v plné kráse.Cena za týden v červnu a v září je 1450,- Kč, o prázdninách 1650,- Kč.

10 www.kemposika.cz Napsali o kempu:
Poslední zastávkou byl ATC Osika I zde bylo pěkně ( voda s pískovým základem), takže čisto dokud se tam neprohnalo hejno dětí , ale i tak to bylo fajn koupání. A pro děti asi ideální, protože dlouho je mělčina. Jinak sociálky měli už něco za sebou ale přesto jsou udržované a neštítíte se jich. Teplá voda tekla ve sprchách, ne na mince, ale v určité době ( myslím že 18-21hod, což vedlo u žen k dlouhým frontám ). Teplá voda v umývárkách tekla skoro pořád-1x po obědě nám tekla studená - teplou asi spotřebovali před námi, ale za cca 1 hod tekla zas. Určitě se tam vrátíme. P.S. Jediná skvrna je půjčovna lodiček - človíček nejenže po Vás chce rodný číslo, ale neřekne Vám kdy si máte, v případě více zájemců, přijít, ale řekne Vám ať si stoupnete do fronty. No a pak Vás tam pustí jenom dva takže pokud jste rodič s dvěmi dětmi tak má jeden z vašich potomků smůlu ( to se tam stalo jedné paní před námi - samo jí to řek až po zaplacení )


Stáhnout ppt "Rekreace v kempu OSIKA."

Podobné prezentace


Reklamy Google