Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Kpt. Jasioka, Havířov-Pr. Suchá Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: Havířov-místo, kde žiju Autor: Mgr. Irena Tomicová Výukový.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Kpt. Jasioka, Havířov-Pr. Suchá Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: Havířov-místo, kde žiju Autor: Mgr. Irena Tomicová Výukový."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Kpt. Jasioka, Havířov-Pr. Suchá Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: Havířov-místo, kde žiju Autor: Mgr. Irena Tomicová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Základní škola Kpt. Jasioka, Havířov-Pr. Suchá Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: Havířov-místo, kde žiju Autor: Mgr. Irena Tomicová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

2

3

4

5 Znak města HavířovaLogo města Havířova

6 Historie města

7 Vlakové nádražíAutobusové nádraží Zámek Havířov Současnost

8 Magistrát Statutárního města Havířova

9 Sportovní aktivity ve městě

10 Kulturní dům Petra Bezruče

11 Náměstí Republiky

12 Řeka Lučina

13 Zjednodušená mapa Statutárního města HAVÍŘOV

14 KONEC

15

16 Havířov Statutární město v těšínském Slezsku v Moravskoslezském kraji nedaleko pohoří Beskydy. Protéká jím řeky Lučina a Sušánka. Nejvyšším bodem je Bludovický kopec. Nedaleko se nacházejí přehrady: Těrlická a Žermanická.


Stáhnout ppt "Základní škola Kpt. Jasioka, Havířov-Pr. Suchá Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: Havířov-místo, kde žiju Autor: Mgr. Irena Tomicová Výukový."

Podobné prezentace


Reklamy Google