Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O pohár Lysé Hory – Čeladná 12.6.2010 Do závodu, který by se dal nazvat svátkem endura, nastoupilo přes 200 jezdců v kategoriích profi, hobby a veterán.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O pohár Lysé Hory – Čeladná 12.6.2010 Do závodu, který by se dal nazvat svátkem endura, nastoupilo přes 200 jezdců v kategoriích profi, hobby a veterán."— Transkript prezentace:

1 O pohár Lysé Hory – Čeladná 12.6.2010 Do závodu, který by se dal nazvat svátkem endura, nastoupilo přes 200 jezdců v kategoriích profi, hobby a veterán. Noční horko předznamenalo podmínky, za kterých se bude ráno startovat. Teploměr během dne ukazoval na slunci až 50°C a v těchto podmínkách na nás čekaly 3 kola (120 km) velmi členitým térénem Beskyd. V každém kole jsme absolvovali 2 rychlostní zkoušky – Kratší extrém test (klády, kameny, návěs) a delší Cross test. Startoval jsem až na chvostu startovního pole v kategorii Hobby nad 250 ccm a v prvním kole jsem musel předjíždět hodně opozdilců, což mě stálo cenné vteřiny. Při přejezdu do 3 kontrolního bodu jsem nestihl časový limit a dostal minutovou penalizaci. V dalších kolech se začala sice projevovat únava, ale dokončil jsem závod jen s touto jednou minutou. V rychlostních zkouškách se mi dařilo tuto penalizaci stahovat a závod jsem dokončil na krásném 3 místě. Pavel Groh

2 Média Tisk - Repotáž TV - Události v regionech Fotky marsalek.paskov.cz rs racing Grrr505

3 Fotky #505


Stáhnout ppt "O pohár Lysé Hory – Čeladná 12.6.2010 Do závodu, který by se dal nazvat svátkem endura, nastoupilo přes 200 jezdců v kategoriích profi, hobby a veterán."

Podobné prezentace


Reklamy Google