Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní."— Transkript prezentace:

1 STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní společnosti STŠ Strojírna Hanbelrg. Zabýváme se výrobou rotačních i nerotačních obráběných součástí s použitím jak konvenčních metod třískového obrábění, tak i progresivních CNC technologií. Disponujeme výrobními a montážními prostory o celkové rozloze přes 2000 m². V naší společnosti nyní pracuje 120 zaměstnanců na plný úvazek. Představení společnosti Od roku 1996 probíhají nepřetržité masivní investice do výrobních technologií a rozšiřování výrobních prostor a kapacit. V rámci zkvalitňování služeb zákazníkům a přibližování se evropským standardům je náš provoz plně řízen a kontrolován komplexním počítačovým informačním systémem řízení výroby, jakosti a logistiky. Samozřejmostí je také počítačová podpora technologie výroby - CAD/CAM systémy. Mezi naše spokojené zákazníky patří společnosti jak z ČR, tak i EU (Francie, Rakousko, Dánsko, Německo, Slovensko...) a USA.

2 STARTEK STARTEK spol. s r.o. B.Němcové 461 480 06 tel: +420 546 485 625 fax: +420 546 489 626 info@startek-bor.cz www.startek-bor.cz Kontaktní informace Nový Bor

3 Ý V R A B O STARTEK L D E T T Á U S

4 Zabýváme se obráběním materiálu(díly do letadel,vrtulníku…atd)

5 STARTEK Výrobní program Letecký průmysl Business jet Jaderný průmysl Letecký průmysl Airbus Letecký průmysl pomocné elektronické jednotky Vývoj obratů

6 STARTEK Výrobní program Letecký průmysl: tělesa palivových čerpadel letounů třídy business jet

7 STARTEK Výrobní program Jaderný a energetický průmysl

8 STARTEK Výrobní program Letecký průmysl: komponenty kuchyněk letounů Airbus

9 STARTEK Výrobní program Letecký průmysl: komponenty pomocných energetických jednotek

10 STARTEK 120 mil. Kč / € 5.6 mil. Vývoj obratů 140 mil. Kč / € 6.4 mil.


Stáhnout ppt "STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní."

Podobné prezentace


Reklamy Google