Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 12 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Ukrytý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 12 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Ukrytý."— Transkript prezentace:

1 SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 12 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Ukrytý obrázek Autor: Jana Sedláková Stručná anotace: Tato prezentace slouží k opakování a procvičování přírodovědných pojmů. Metodické zhodnocení: Prezentace byla odpilotována 15.9.2011 v 5.A ZŠ Studánka.

2 UKRYTÝ OBRÁZEK Snaž se co nejrychleji uhádnout, co se skrývá na obrázku. Správná odpověď na každou otázku ti pomůže.

3 Jak dělíme živočichy? Umíš vyjmenovat 5 listnatých stromů? Popiš vodní tok od pramene k ústí. Jak se jmenují živočichové bez páteře? Řekni rozdíl mezi dřevinou a bylinou. Vyjmenuj nerosty, které tvoří žulu. Jaké druhy lesa znáš? Znáš nějaký jedovatý jehličnan? Kterou část vzduchu potřebujeme k dýchání? Jak se jmenuje vzdušný obal Země? Vyjmenuj 3 zástupce ptáků. Vyjmenuj 3 zástupce savců.

4 Co se skrývalo pod obrázkem? Zjisti, co nejvíce podrobností o zvířeti, které bylo odhaleno. Použité zdroje: [cit. 2011-09-07]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: klipart Microsoft Office


Stáhnout ppt "SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 12 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Ukrytý."

Podobné prezentace


Reklamy Google