Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď."— Transkript prezentace:

1 27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď a zkus každý sám, pojď zkus každý sám, že nejlepší přítel je Ježíš, ó pojď a zkus každý sám!

2 On na cestu uved mne k blahu a krok co krok se mnou jde dál. On strážcem je mým vůči vrahu, jsem šťasten, proč bych se bál! Ref.: Pojď a zkus každý sám, pojď zkus každý sám, že nejlepší přítel je Ježíš, ó pojď a zkus každý sám!

3 On hotov byl dát za mne sebe, když za můj hřích měl přijít trest. On hotov je spasit i tebe, jen pojď a dej se mu vést! Ref.: Pojď a zkus každý sám, pojď zkus každý sám, že nejlepší přítel je Ježíš, ó pojď a zkus každý sám!


Stáhnout ppt "27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď."

Podobné prezentace


Reklamy Google