Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili."— Transkript prezentace:

1

2 Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili jako nahrávací studio a později ji rozšířili o kolekci oblečení a doplňků. Majitelem celé společnosti se stal zpěvák skupiny Green Day Billie Joe Armstrong a jeho kolegyní se stala zpěvačka a herečka Adeline Armstrong. Našimi partnery jsou JackassWorld, Steve-o ARMY a DR. Steve-o. Staráme se hlavně o mladé nadějné talenty kteří se chtějí prosadit v punkové hudbě a zárověn se mohou v tomto stylu i oblékat.

3 Dáms ká kolek ce Je navržena tak aby perfektně padli každé ženě.Je určena ženám a dívkám od 15 do 30 let. Skvěle se doplňuje s doplňky v naší kolekce.

4

5 Pánsk á kolek ce Je navržena tak aby vyhovovala každému mladému muži. Je tomu přispůsoben materiál který skvěle saje pot.

6 Naše kolekce zahrnuje i obuv, která je z vysoce kvalitního materiálu a velmi moderni!!!!

7 Dopl ňky

8 Spolupracujeme s mladými talenty, na které je naše značka vyhrazená! Naše nahrávací studio uvítá každého muzikanta, který je kreativní a muzikou doslova žije.

9

10

11

12

13

14 Interiér Našeho obchodu v Los Angeles

15 Interiér Našeh o obcho du v NEW YORK U

16

17

18 Loňský rok naše firma sponzoroval a jednoho z největších distributorů vodky na světě. Tím vzniklo spojení dobrého pití a kvalitního oblečení, díky kterému se můžete cítit skvěle

19 Najdete nás : Adeline St. New York 30000 Tel.:555 333 888

20 Děkuje me za pozor nost Děkujem e za Pozorno st ADELIN E Street

21 Těšíme se na Vaši návštěvu

22 Pánská kolekce Naše kolekce zahrnuje i obuv, která je z vysoce kvalitního materiálu a velmi moderni!!!! Doplňky


Stáhnout ppt "Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili."

Podobné prezentace


Reklamy Google