Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů."— Transkript prezentace:

1 Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů

2 Krátce o této skvělé hře Football Manager 2007 je další díl v sérii sportovních simulací od SI, který je samozřejmě postaven na populárním a osvědčeném systému, jež však bude po všech stránkách vylepšen na základě feedbacku od fanoušků. Změn a novinek je prý přes 100 a to ve všech chystaných verzích. Například majitelé Xboxu 360 se v rámci FM 07 dočkají zbrusu nového uživatelského rozhraní. Majitelé PSP se zas mohou těšit na více ligových soutěží, hráčů a týmů a hlavně na podporu Wi-Fi multiplayeru. Všechny verze hry pak budou obsahovat vylepšený systém nápovědy, přehlednější interface a větší množství podrobnějších informací od asistentů i specializovaných trenérů. Kompletního přepracování se dočkaly žákovské a juniorské týmy, respektive systém v jehož rámci se o ně hráč staral a vychovával si budoucí hvězdy. Víceméně nový bude také skauting, díky němuž bude mít hráč přístup k daleko podrobnějším informacím, ale i systém pro vyjednávání s hráči a komunikaci s médii. To samé pak platí o práci a interakci s členy týmu.

3 Obrovská databáze klubů a fotbalistů, rozsáhlost a přesnost soupisek, propracované vztahy s hráči, velké možnosti v taktice, reálná simulace zápasů, solidní rychlost zpracování výsledků, nízké nároky na HW. Příliš mnoho pošty, nápovědné hlášky mizí zbytečně rychle.Inovací mohlo být i více.

4

5

6 Přeji příjemnou zábavu a mnoho manažerských úspěchů s touto hrou Systémové požadavkySystémové požadavky: Minimum Procesor 1,8 GHz 512 MB Ram DirectX 9 nebo vyšší Doporučeno Procesor 2,8 GHz 1 GB Ram DirectX 9 nebo vyšší, shader model 2/3


Stáhnout ppt "Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů."

Podobné prezentace


Reklamy Google