Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013."— Transkript prezentace:

1

2 Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013

3 BES Beauty & Science – Fremach servis Představil ve své expozici ve Střední hale: - profesionální vlasovou kosmetiku, která je zastoupena ve více než 70 zemích světa - barvící prostředky, melírovací linie, trvalé ondulace a narovnávání vlasů, léčebnou kosmetiku a fragnanci - luxusní a účelové zařízení pro kadeřnické a kosmetické salony - revoluci v barvení a stříhání

4

5 PROGRAMOVÉ CENTRUM VELETRHU PÓDIUM-LEVÉ KŘÍDLO Lugiho Tufana, Alexe Pezzica a Giuseppe DÉlia společně s týmem B.E.S. Vystoupení Lugiho Tufana, Alexe Pezzica a Giuseppe DÉlia společně s týmem B.E.S. ve velké kadeřnické show BES PROFESSIONAL HAIR FASHION z Itálie na hlavním pódiu v průběhu obou dnů veletrhu.

6 ODBRONÝ SEMINÁŘ PRO KADEŘNÍKY za hlavním pódiem Na shodné téma "BES Professional Hair Fashion" vedli italští stylisté a showmani i odborný seminář pro kadeřníky z celé České republiky, kterého se zúčastnilo přes 1 000 odborných návštěvníků..


Stáhnout ppt "Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013."

Podobné prezentace


Reklamy Google