Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011."— Transkript prezentace:

1 Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011

2 Úkol z minulé hodiny téma projektu (kulturní ekologie) sestavit tým (2-3 studenti) připravit anotaci Popis projektu, charakter a průběh prací předpokládaných při řešení navrhovaného projektu. Proč chci tento projekt? Co je cílem? anotaci písemně (100-300 slov) anotaci přednést s PPT prezentací (3-5 minut)

3 Hlavní body projektu realizovatelnost  pouze členové týmu výzkumná stránka  zvolte si jednu či dvě hlavní otázky metodologie  nepřehánějte to s interdisciplinaritou a zkuste metodologii rozpracovat rozpočet a harmonogram  délka projektu 1 rok, rozpočet maximálně do 250 000 Kč

4 Shrnutí z hodiny Zkuste zúžit své projekty a soustředit se na výzkumnou stránku. Projekt by měl být tréninkem na Interní granty FF UK nebo granty UK, tomu přizpůsobte téma a výzkum. Pokud je ovšem původní projekt cílen hodně jinak, rozpracujte si i ten původní a pro náš kurz z něj vezměte jen část, která by mohla být realizovatelná na FF UK. Klidně to ve svém projektu můžete přiznat.

5 Struktura projektu název řešitelský tým rozpočet anotace současný stav poznání (+ zdůvodnění projektu) přínos projektu k rozvoji fakulty/VŠ materiální zajištění projektu cíle řešení způsob řešení (+ harmonogram) prezentace výsledků (výstupy)

6 Na příští hodinu I Sejdeme se nejspíše v březnu 2012. Na webu visí formulář pro projekty. Dodržujte stanovené formality, tzn. rozsah textu; fakt, že to chci poslat ve formátu Word (standard *.doc) a dané termíny!

7 Úkoly na příští hodinu poslat mi vyplněný formulář projektu do 15. 2. 2012, poté od nás dostanete zpětnou vazbu v následující březnové hodině představíte strukturu projektu opět s PPT prezentací publiku http://www.ecoology.org/pro-studenty/jan-vavra/bakalarsky-seminar-projekty


Stáhnout ppt "Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011."

Podobné prezentace


Reklamy Google