Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý."— Transkript prezentace:

1 Místo pro snímek směsi hub…

2

3

4

5

6

7

8 Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý celer, kapie, klíčky, bambusové výhonky, zázvor, rýžové víno, sójovka, cukr, sůl, mletý černý pepř, vejce, neuškodí ani kapka sezamového oleje, jedlý škrob. Rýžový papír, voda a olej na smažení, sambal. Postup: Maso nakrájejte na kostičky, osmahněte na oleji, sceďte a odstavte. Houby a zeleninu pokrájejte na nudle, zprudka orestujte na lžíci oleje, zakápněte vínem a sójovkou, okořeňte, přidejte maso, promíchejte, dosolte, přidejte máčený jedlý škrob a dobře promíchávejte ode dna až do zahoustnutí. Vše provádějte na ostrém plameni a co nejkratší dobu, aby zelenina zůstala křupavá. Odstavte a nechejte vychladnout. Plněné A dobře zabalené závitky omočte v hustém škrobovém těstíčku a usmažte do křupava. Okapané ihned podávejte, během pojídání jednotlivá sousta zakápněte sójovkou, milovníci ostřejší verze i s trochou sambalu. *Pojídejte samotné, s vařenou rýží či rýžovými nudlemi. Fotorecept: ©Aleš Vít, ČMS, 2011


Stáhnout ppt "Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý."

Podobné prezentace


Reklamy Google