Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE ICT VE ŠKOLE listopad 2006 (c) Radek Maca.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE ICT VE ŠKOLE listopad 2006 (c) Radek Maca."— Transkript prezentace:

1 STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE ICT VE ŠKOLE listopad 2006 (c) Radek Maca

2 Několik otázek úvodem… 1.V jakých oblastech života školy využíváte ICT? 2.Co nejvíce ovlivňuje na vaší škole nasazení ICT do výuky pozitivně, negativně? 3.Jak si přestavujete celoživotní vzdělávání (vás a vašich kolegů)? 4.Kolik vašich kolegů zná e-learning? 5.Jaké máte zkušenosti s různými formami e-komunikace a spolupráce s rodiči? 6.Kdo se ve vaší škole stará: O správu infrastruktury? O metodickou pomoc kolegům? O www stránky školy? O e-administrativu? Jaký je aktuální stav na vaší škole?

3 ICT VE ŠKOLE ZPĚT úvod do strategie Lidské zdroje Role ICT ve škole Klepnutím na „bublinu“ ve schématu vyberte pokračování jak začlenit ICT do života školy vztah teachingu a learningu postavení e-learningu ve výuce od www stránek k informačnímu systému koho se týká integrace ICT ve škole náplň práce ředitele náplň práce ICTK náplň práce správce sítě náplň práce učitele informatiky


Stáhnout ppt "STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE ICT VE ŠKOLE listopad 2006 (c) Radek Maca."

Podobné prezentace


Reklamy Google