Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám."— Transkript prezentace:

1

2 Amore amore ...

3 Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám
Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám se jen, proč o Tobě sním každý den. Svou náruč Ti teď otvírám, a klíč od srdce Ti rád dám. Je dlouhé a těžké tohle čekání, však těžší je říci mé vyznání. To co cítím, je čistá láska k Tobě, taková, co nezemře ani v hrobě. A teď už pouze zbývá říct, každým dnem mám Tě rád víc a víc.

4 Slunce se houpe v síti, protkané zlatou nití
Slunce se houpe v síti, protkané zlatou nití. Na zemi tráva zkosená, ustel mi děvče do sena. Za loukou žluté slunečnice, sváděj mě směle, nestoudnice! Oděv si obleč z rosy, nenech mě, panenko, prosit.

5 Neumím psát básničky, nevím, jak se baví paničky, nevím, jak se píseň skládá, nevím, jak chutná moc a vláda. Ale jedno přece vím, že já jak půlnoční stín, že život můj do propasti pad, že já mám jen tebe rád.

6 Máš oči vyplašených šelem, jež k útoku se chystají, a umíš také mluvit tělem o pekle - nebo o ráji. Vlasy ti tečou na ramena, máš pyšný výraz - kdo tě zná? a všechno říká, že jsi žena, vždyť krutá jsi, i líbezná. A umíš hasit moji žízeň, jak rosa, která prýští z hvězd, chci mít rád chvíle, kdy tvou přízeň můžu jak relikvii nést.

7 Já hlupák, teď zmatený, těžko být, těžko na zemi, probudím se, ráno zebe, v hlavě mám jen a jen tebe. Miluji tě a milovat tě budu, pravdu hledám na dně sudu, pravdu hledám, však věda, že láska vynutit se nedá. Chci líbat tvoje rtíky, chci říkat, miluji tě, lásko, díky, chci tě něžně hladit, líbat, chci se na tebe jen tiše dívat. Chci s tebou povídat do noci, chci ti s každou starostí pomoci, chci ti pomáhat do kabátu, říkat - já jen tobě lásku látu. Chci laskat tvoje tělo, sladce by pak naší píseň pělo, chci ti otevírat všechny dveře, chci tě vysvobodit z nejvyšší věže. Šťastný, kdybych tvou lásku měl, aspoň polibek dát ti směl, vše je ale jenom velký snář, jiný hladí tvoji tvář.

8 Když v kapky deště promění se sníh, chci slyšet ještě tvůj nádherný smích. Když slunce pálí a není kam se skrýt, chci Tvé tělo hladit, toužím po rukou Tvých. Když zhasne svíčka a roztančí se tma, já lehce přivřu víčka a vidím ústa Tvá. Když padá jasná hvězda z nebe, v tu chvíli začne vládnout noc, přeji si Tě vedle sebe, toužím, chci Tě strašně moc. Miluji Tě...


Stáhnout ppt "Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám."

Podobné prezentace


Reklamy Google