Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER."— Transkript prezentace:

1 BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER

2 BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ Konaný dne 27. listopadu 2010 Velký taneční sál Radiopaláce Vinohradská ulice 40 Praha 2 – Královské Vinohrady

3 T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER

4

5 R ADIOPALÁC OPĚT TANČÍ Na Benefičním večeru pro Radiopalác s podtitulem Radiopalác opět tančí se prezentovaly přední české taneční školy a kluby. Společně vytvořili nádhernou taneční podívanou pro širokou veřejnost a naplnily opět otevřený velký sál Radiopaláce tancem a hudbou. Společenský večer byl koncipován jako představení možností aktivního využití volného času pro děti, mládež, dospělé i seniory. Smyslem poselství tance je ukázat veřejnosti krásu pohybu spojeného s hudbou a možnosti jak aktivně zapojit celé rodiny do společného zájmu. V neposlední řadě byly taneční volnočasové aktivity prezentovány jako preventivní program pro mládež i dospělé v předcházení vzniku závislostí.

6

7 Taneční škola AD Praha děkuje srdečně firmě HELLER DANCE &FASHION za podporu tanečního večera Radiopalác opět tančí.

8 KONTAKT Taneční škola AD Praha Amicia o.s Radiopalác Vinohradská 40, Vinohrady 120 00 Praha 2 tanecniskola@atmado.cz www.tsadpraha.cz tel: 222 522 493 mobil: 774 842 764


Stáhnout ppt "BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER."

Podobné prezentace


Reklamy Google