Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY. Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY. Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po."— Transkript prezentace:

1 Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY

2 Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po zveřejnění fotografií mrtvého Usámy bin Ládina. Mohly by definitivně umlčet hlasy pochybovačů, které tvrdí, že ve skutečnosti nebyl zabit při akci v noci na pondělí. Obamova vláda ale se zveřejněním váhá, protože nejhledanější terorista má na snímku znetvořený obličej. Bojí se, že by takovýto obrázek pobouřil muslimy a radikály podnítil k odvetným akcím, uvádí televize ABC.

3

4


Stáhnout ppt "Pover -poit t.č.2 Jaro JE TADY. Bin Ládin je na fotografiích znetvořený, USA se je bojí zveřejnit Ve Spojených státech i mezi politiky sílí volání po."

Podobné prezentace


Reklamy Google