Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Rozdělení potravin Číslo DUM: VY_52_INOVACE_108_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Rozdělení potravin Číslo DUM: VY_52_INOVACE_108_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická."— Transkript prezentace:

1 Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Rozdělení potravin Číslo DUM: VY_52_INOVACE_108_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast: Předběžná příprava potravin Autor: Ivana Bednářová Anotace: Žák si osvojuje vědomosti v oblasti rozdělení potravin Klíčová slova: Rostlinné a živočišné potraviny Metodické pokyny: Jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Interaktivní prezentace - PowerPoint Druh interaktivity: Kombinovaná Cílová skupina: Žáci praktické školy jednoleté Datum vzniku DUM: 9. srpna 2013 Soubory DUM: Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2

3

4 živočišné rostlinné

5 zelenina ovoce luštěniny rostlinné tuky cukr maso vejce mléko tuky Rostlinné potraviny jsou důležitým zdrojem vitamínů a minerálů Živočišné potraviny jsou důležitým zdrojem bílkovin

6 ROZDĚL DO SPRÁVNÉ KATEGORIE rostlinnéživočišné


Stáhnout ppt "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Rozdělení potravin Číslo DUM: VY_52_INOVACE_108_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická."

Podobné prezentace


Reklamy Google