Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Polámal se mraveneček Polámal se mraveneček, ví to celá obora, o půlnoci zavolali Lulínkova doktora. Doktor chřestil pokladničkou, Cikrt těšil – neplakej.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Polámal se mraveneček Polámal se mraveneček, ví to celá obora, o půlnoci zavolali Lulínkova doktora. Doktor chřestil pokladničkou, Cikrt těšil – neplakej."— Transkript prezentace:

1

2 Polámal se mraveneček Polámal se mraveneček, ví to celá obora, o půlnoci zavolali Lulínkova doktora. Doktor chřestil pokladničkou, Cikrt těšil – neplakej ! Zaplatíš li poplateček, do rána ti bude hej.

3 Zaplatil mu 30 kaček, navíc ještě za předpis, ráno skončil v nemocnici, takřka zralý na odpis. Čtyři stáli u postýlky, Cikrt si mnul ručičky, penízky se jenom sypou, do té naší kasičky.

4 Nedožil se mraveneček, ani druhé hodiny, stoupla prudce zadluženost, celé jeho rodiny. Poplatky za nemocnici, kremaci i rakvičku, dokonale vyprázdnili, tu mravenčí kasičku.

5 Neměli už mravenečci z čeho by už mohli žít, poradil jim strejda Cikrt peníze si vypůjčit. Sjednali si rychlou půjčku za necelou hodinu, na dlouho pak zadlužili svou mravenčí rodinu.

6 Tímto končí tento příběh a co k tomu dodat víc ? Za rok přišel exekutor a nezbylo jim vůbec nic.

7 Ministerstvo zdravotnictví varuje

8 Výroba - Min. zdravotnictí Scénář - mgr. Cikrt Réžie - ministr Lulínek Česká Republika Česká Republika v roce 2008. v roce 2008. KONEC KONEC srandy. srandy.


Stáhnout ppt "Polámal se mraveneček Polámal se mraveneček, ví to celá obora, o půlnoci zavolali Lulínkova doktora. Doktor chřestil pokladničkou, Cikrt těšil – neplakej."

Podobné prezentace


Reklamy Google