Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny."— Transkript prezentace:

1 Autor Autor : Václav Václav Neubauer

2 Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly, pilně snášely vajíčka a večer se v útulném kurníku posadily na hřad a sladce spaly až do rána. Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly, pilně snášely vajíčka a večer se v útulném kurníku posadily na hřad a sladce spaly až do rána.

3 Jednoho dne se to slepičce omrzelo, nudila se na dvoře a řekla si, že se vydá na cesty, aby poznala svět a lidi. Kapitola první 2.část

4 Jak tak pochodovala, potkala hejno kačen. Pozdravila a kačer ji přátelsky zval, aby si šla s nimi zaplavat. Jenže slepička neuměla plavat. Kapitola druhá

5 Kapitola třetí Za nějakou dobu šla proti ní po cestě kočka. Ta zase nabídla slepičce, aby se s ní vypravila na lov myší.Jenže slepička jak- těživa myši nežrala.

6 Kapitola čtvrtá Putovala,putovala,když na ni najednou někdo zaštěkal.Byl to veliký pes.,,Kousek odtud jsem si zahrabal chutnou kost,“povídal. „Pojď se mnou,zvu tě na hody.“Kosti slepička taky nejedla.Nejradši ze všeho zobala zrníčka.

7 Kapitola pátá „V cizině mi nikdo nerozumí,“vzdychla si. Bude nejlepší,když se vrátím tam,kam patřím.Do statku na dvorek.A vrátila se a byla už se svým životem spokojená.


Stáhnout ppt "Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny."

Podobné prezentace


Reklamy Google