Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hoďme tělem vesnická olympiáda

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hoďme tělem vesnická olympiáda"— Transkript prezentace:

1 Hoďme tělem vesnická olympiáda
Tomáš Zbíral, vedoucí týmu Filip Krajcar, grafika Robin Bršťák, vyhledávání dat Základní škola Dřevohostice, okres Přerov, příspěvková organizace

2 Jak vidíme možnosti rozvoje našeho regionu?

3 Hoďte tělem vesnická olympiáda
Čtyřdenní soutěžní klání v různých sportech mezi obcemi regionu Ubytování sportovců: stanové městečko v areálu zámku Podmínky pro start: Mohou startovat muži a ženy ve třech kategoriích: 1. kategorie ( let)*, 2. kategorie (16-20let)*, 3. kategorie (20 a více let) Sportovec musí mít ve obci, kterou reprezentuje, trvalý pobyt. *U mladších 18 let je potřebný souhlas rodičů.

4 Program : Čtvrtek: tenis , stolní tenis Pátek: volejbal, nohejbal
Sobota: lukostřelba , společenský večer Neděle: přespolní běh, závěrečné odpoledne se slavnostním vyhlášením vítězů

5 Čtvrtek Tenis – družstvo tvoří 2 hráči. Každé utkání se bude skládat ze tří zápasů, dvou dvouher a čtyřhry. Hráč může nastoupit do dvouhry i čtyřhry bez nároku na odpočinek mezi zápasy. Stolní tenis - obec reprezentuje tříčlenné družstvo (+1 náhradník) Hraje se na 3 vítězné sety (set do 11 míčků).

6 Pátek Volejbal obec reprezentuje šestičlenné družstvo (+3 náhradníci). Hraje se na dva vítězné sety do 11 bodů beze ztrát a je nutný rozdíl 2 bodů k vítězství v setu. O pořadí rozhoduje 1.vzájemný zápas Nohejbal obec reprezentuje tříčlenné družstvo (+2 náhradníci), systém každý s každým. Hraje se dle českých pravidel nohejbalu na dva vítězné sety do 10 bodů.

7 Sobota Lukostřelba Startují čtyřčlenná družstva. Střelba na cíl – terč. Odpoledne následuje odpočinkové volno, v němž můžete navštívit památky Dřevohostic. Na večer připravujeme večírek s programem, kde se představí jednotlivé obce.

8 Neděle Přesponí běh Závěrečné vyhodnocení
obec reprezentuje max. čtyřčlenné družstvo -startuje se hromadně Závěrečné vyhodnocení se bude konat v prostoru zámku. Vítězné družstvo obdrží putovní pohár.

9 Použité materiály:


Stáhnout ppt "Hoďme tělem vesnická olympiáda"

Podobné prezentace


Reklamy Google