Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."— Transkript prezentace:

1 Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.10/01.0063

2 Krytosemenné rostliny Listnaté stromy Přírodopis 6. ročník Jana Míková

3 Odpovídej na otázky 1. Čím se vyznačují keře? 2. Podle obrázku urči, zda jsou listy bezu složené nebo jednoduché. 3. Co znamená, když řekneme, že je rostlina krytosemenná?

4 Lípa srdčitá

5 Bříza bradavičnatá

6 Topol osika

7 Buk lesní

8 Javor klen

9 Javor mléč

10 Javor babyka

11 Dub letní

12 Jednopohlavné květy – obsahují pouze pesíky nebo tyčinky (samičí květy a samčí květy) Jednodomá rostlina – na jedné rostlině jsou samičí i samčí květy (jsou v jednom domě) dub Dvoudomá rostlina – na jedné rostlině jsou samičí květy a na druhé samčí květy (jsou ve dvou domech) vrba


Stáhnout ppt "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."

Podobné prezentace


Reklamy Google