Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného počtu. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Počítá předměty v daném souboru, vytváří soubory s daným počtem prvků. Pro koho je materiál určen Žáci 1. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku 6.8.2012 Vzdělávací oblast Matematika a její aplikace Dopočítávání Matematika VY_32_INOVACE_381, 20.sada, M2

2 Dopočítávání Mgr. Hana Bednářová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová

3 3

4 4

5 2

6 5

7 2

8 Jablko - http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/images/MB900300097.jpg Banán - http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/images/MB900238174.jpg Hruška - http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/images/MH900112354.jpg Švestka - http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/images/MH900112356.jpg Použité zdroje : Microsoft – http://office.microsoft.com Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného."

Podobné prezentace


Reklamy Google