Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:"— Transkript prezentace:

1 Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel: NEWTON Solutions Focused, a.s. Subdodavatelé:CS-PROJECT spol. s r.o. AGENTURA SPIRALIS, s.r.o.

2 Obsah Představení projektu Harmonogram projektu Představení řešitelů Osnova workshopu

3 Aktivity projektu

4 Představení řešitelů NEWTON Solutions Focused, a.s. Člen skupiny NEWTON Group se zaměřením na: organizační poradenství, personálními audity, assessment a development centry koučování, moderováním, vzděláváním a rozvojem manažerských dovedností. V rámci projektu budou řešit aktivity: Vzdělávání Development centra spolupracovat v rámci Manažerské akademie CS-PROJECT, spol. s r.o. Česká poradenská společnost zacílená na poradenství v oblastech: procesního řízení řízení podnikatelských subjektů a subjektů veřejné a státní správy inovací a transferu technologií systémů managementu jakosti. V rámci projektu budou řešit aktivity: Kompetenční model Hodnocení pracovního výkonu tvorbu elektronického nástroje Agentura SPIRALIS, s.r.o. Agentura zaměřená na podporu rozvoje neziskových organizací i jednotlivců. Nabízí zejména zacílené komplexní i jednotlivé vzdělávací programy. V rámci projektu zabezpečí: vzdělávací programy Manažerské akademie.

5 Harmonogram projektu 20112012 Fáze projektu/Aktivita89 10101 1212 123456789 10101 1212 Zahájení projektu Kompetenční model MK ČR Systém řízení a hodnocení pracovního výkonu Systém vzdělávání a rozvoje Návrh a implementace hodnotícího elektronického nástroje Zaškolení uživatelů, pilotní vyzkoušení navrženého systému Diagnostika manažerských schopností, dovedností a manažerského potenciálu vedoucích zaměstnanců MK ČR Manažerská akademie

6 Program workshopu Úvod – účel WS, primární a sekundární cíle Uvedení do tématu Jaké kompetence by měly být součástí kompetenčního modelu MK ČR Typové pozice Přestávka Kompetenční profil pro typovou pozici Řízení a hodnocení pracovního výkonu Závěr a shrnutí výsledků workshopu


Stáhnout ppt "Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:"

Podobné prezentace


Reklamy Google