Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

a zručnost umět ji správně využít...

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "a zručnost umět ji správně využít..."— Transkript prezentace:

1 a zručnost umět ji správně využít...
Velkým uměním člověka je mít a využít schopnost chtít a umět dobře poradit druhému člověku ... A s t r o z n a m e n í Ještě větším uměním člověka je disponovat schopností vždy rozeznat dobrou radu, odvaha přijmout ji a zručnost umět ji správně využít...

2 Je pravda, že jen horoskop sestavený podle přesné hodiny narození je opravdu spolehlivý. Mnoho astrologů se shoduje v názoru, že základní charakteristika povah osob narozených v tom kterém znamení má přibližně osmdesáti procentní přesnost.

3 Vodnář – vizionář (21.1 – 19.2.) Životní heslo: Vím, že nic nevím. Dobrá rada pro Vodnáře: Nehovořte tak často, že je vám to úplně jedno. Není ! ! ! Dobrá rada pro ostatní: Nechejte ho(ji) tak, on(ona) se určitě vrátí.

4 Ryby – fantasta (20.2. – 20.3.) Životní heslo: Tuším a miluji. Dobrá rada pro Ryby: Nebuďte mučedníky!, svět mučedníky nemá rád, proto je přesouvá do nebe. Spoléhejte se raději na silnou pracovní morálku, sebedisciplínu a zdravý rozum. Dobrá rada pro ostatní: Pamatujte, Ryby potřebují nejméně jednu dobrou zprávu denně.

5 Beran – bojovník (21.3. – 20.4.) Životní heslo: Ja chci! Dobrá rada pro Berana: Buďte tvrdohlavý, jen když to má význam! Dobrá rada pro ostatní: Berana musíte uštvat nebo dojmout, jinak s ním nevydržíte !

6 Býk – požitkář (21.4. – 20.5.) Životní heslo: Já si počkám. Dobrá rada pro Býka: Přiznejte alespoň jednou za rok svoji chybu. Dobrá rada pre ostatní: Pamatujte na to, že jakákoliv novinka, změna nebo riziko je pro Býka úplně nestrávitelná záležitost.

7 Blíženci – zvědavec (21.5. – 21.6.)
Životní heslo: Povím všechno, co vím! Dobrá rada pro Blížence: Poslouchejte i druhé. Dobrá rada pro ostatní: Blížence nekritizujte, nepoučujte a nevychovávejte, je to úplně zbytečné.

8 Rak – romantik (22.6. – 22.7.) Životní heslo: Miluji, tedy jsem! Dobrá rada pro Raka: Více odvahy. Dobrá rada pro ostatní: Vyhýbejte se Rakům špatně naladěným, v té době jsou nesnesitelní.

9 Lev – suverén (23.7. – 23.8.) Životní heslo: Všechno zvládnu. Dobrá rada pro Lva: Stará a okřídlená pravda: pýcha předchází pád. Dobrá rada pro ostatní: Chvalte, chvalte, chvalte.

10 Panna – dokonalý(á) (24.8. – 23.9.)
Životní heslo: Ja ti to spočítám. Dobrá rada pro Panny: Buďte k jiným shovívaví alespoň jednou za rok, potěšíte je. Dobrá rada pre ostatní: Neberte Panny smrtelně vážně, i oni se někdy mýlí.

11 Váhy – umělec (24.9. – ) Životní heslo: Zvažují. Dobrá rada pro Váhy: Nepřejídejte se. Máte sklony k obezitě. Dobrá rada pro ostatní: Nechejte si od Váhy poradit – nebudete litovat.

12 Škorpion –čarodějník (24.10. – 22.11.)
Životní heslo: Zjistím všechno. Dobrá rada pro Škorpiony: Nebuďte tak urputní a žárliví, ten, kto bude chtít, vám i tak uteče. Dobrá rada pro ostatní: Nikdy Škorpiona nepodceňujte. Umí překvapit.

13 Střelec – misionář ( – ) Životní heslo: Ja věřím. Dobrá rada pro Střelce: Nemluvte, co si opravdu myslíte. Lidé vaši úpřímnost neocení. Uvědomte si jednou a provždy, že takt a diplomacie jsou vám cizí. Dobrá rada pro vás ostatní: Neposlouchejte je !

14 Kozorožec – vševěd ( – 20.1.) Životní heslo: Ja vím. Dobrá rada pro Kozorožce: Nepodléhejte depresím, život je krásný. Dobrá rada pro ostatní: Jsou nesnesitelní, ale mají okamžiky, pro které se vyplatí s nimi žít.

15 Když chceš pošli tuto zprávu
svým přátelům, aby vědeli, že jsou pro Tebe tak důležití, jako Ty víš, jak důležité je pro Tebe v životě mít přátele, milovat život a cítit lásku. Jo-hnyBal-ga-


Stáhnout ppt "a zručnost umět ji správně využít..."

Podobné prezentace


Reklamy Google