Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Další služby W2K8 R2 serveru. Remote Desktop Services K čemu je to dobré? – Když potřebujete, aby se na server přes RDP mohly naráz přihlásit více než.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Další služby W2K8 R2 serveru. Remote Desktop Services K čemu je to dobré? – Když potřebujete, aby se na server přes RDP mohly naráz přihlásit více než."— Transkript prezentace:

1 Další služby W2K8 R2 serveru

2 Remote Desktop Services K čemu je to dobré? – Když potřebujete, aby se na server přes RDP mohly naráz přihlásit více než dvě osoby. – Když na serveru chcete hostovat „vzdálené aplikace“ RemoteApps. Možnosti konfigurace – Remote Desktop Session Host – Remote Desktop Virtualization Host – Remote Desktop Licensing – Remote Desktop Connection Broker – Remote Desktop Gateway – Remote Desktop Web Access

3 Remote Desktop Services Režimy licencování – Per user. – Per device.

4 RemoteApp Jak to funguje? – Jedná se o speciální režim Vzdálené plochy. – Proběhne klasické přihlášení. – Po autentizaci se přenáší pouze okno spouštěné aplikace. – Odkaz je de facto pouze textový soubor s patřičnou konfigurací.


Stáhnout ppt "Další služby W2K8 R2 serveru. Remote Desktop Services K čemu je to dobré? – Když potřebujete, aby se na server přes RDP mohly naráz přihlásit více než."

Podobné prezentace


Reklamy Google