Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

První podvodní bar na korálovém útesu láká na panoramatická okna První bar pod mořskou hladinou na světě se otevřel začátkem října na Maledivách -

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "První podvodní bar na korálovém útesu láká na panoramatická okna První bar pod mořskou hladinou na světě se otevřel začátkem října na Maledivách -"— Transkript prezentace:

1

2

3

4 První podvodní bar na korálovém útesu láká na panoramatická okna První bar pod mořskou hladinou na světě se otevřel začátkem října na Maledivách - korálových útesech, které jsou opravdovým rájem pro potápěče. Bar Subsix je od pobřeží vzdálený přibližně 500 metrů a turisté se k němu dostanou jen lodí. Oceán a podmořský život odpradávna fascinoval lidstvo. Stěny baru tvoří silná skla, která umožňují dokonalý výhled na život pod mořskou hladinou. Stavba byla nejprve zkonstruována na souši a poté opatrně zasazena na mořské dno..

5

6 Kromě barevných drinků nabízí bar také vysokou kvalitu jídel, které budou připravovat zdejší nejlepší kuchaři z čerstvých lahůdek vytažených přímo z Indického oceánu. Kromě hudebních večírků, pozorování mořských živočichů budou tak mít turisté navíc gurmánský zážitek.

7

8 Na Maledivy se jezdí za potápěním v dubnu a listopadu, na šnorchlování pak od prosince do dubna. Surfing, vodní lyžování a windsurfing láká turisty nejvíce od května do října. Podle průměrné tabulky jsou teploty na Maledivách konstantní. Maximální teploty vzduchu se pohybují okolo 30°, minimální pak okolo 25°C. Moře mívá 26 až 29°C.

9

10 Nejdeštivějším měsícem je květen, září a říjen. Monzuny jsou zde od poloviny května do listopadu, ale díky rovníkovému silnému slunci zde probíhá turistická sezóna téměř celý rok.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27


Stáhnout ppt "První podvodní bar na korálovém útesu láká na panoramatická okna První bar pod mořskou hladinou na světě se otevřel začátkem října na Maledivách -"

Podobné prezentace


Reklamy Google