Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_10,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_10,čj."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_10,čj

2 růžový = léčí = naše= protože= sto= kšáá= kaluže= prěs= 3 4 10 7 1 8 2 5 N N

3 veselý = brrrr = ale= kéž= mnoho= pod= sedíme= Jana= 8 8 4 4 7 7 1 1 5 5 9 9 2 2 10 konec

4 ÚKOL : List 2,3 : Správně přiřaď jablíčko s číslicí slovního druhu ke slovu na stromě. Pracuj tak, aby ti žádné nezbylo. Klikni na číslici. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 10 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Strom slovních druhů Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM slouží k procvičení třídění slov na slovní druhy. Žáci doplňují slovům číslice slovních druhů podle naučených pravidel. ANOTACE Zpět na první stránku


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_10,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google