Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru."— Transkript prezentace:

1

2 NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru – re, halsa, plážový start teorie jízdy na windsurfingových plovácích - orientace na vodní hladině při jízdě windsurfem seznámení s místními druhy větru - mistral / jugo / bora mořská kanoistika výběrově základy jízdy na plachetnici plavání u pláže míčové hry, betonové hřiště na basket, malá kopaná trampolíning DÁLE výlet na ostrov Korčula - město Korčula s přístavem, je hojně navštěvovaný výletní cíl na severovýchodním pobřeží ostrova Korčula, patří k nejcennějším městským památkovým rezervacím na chorvatském přímoří. Stará část Korčuly leží na vyvýšeném poloostrůvku spojeném s pevninou jen úzkou šíjí. Je ze všech stran obklopena hradbami ze 14. - 16. stol z historie: v roce 1298 došlo ve vodách Korčuly k bitvě mezi Janovany a Benátčany, která skončila drtivým vítězstvím Janovanů. V ní se kromě Benátčanů dostal podle pověsti do janovského zajetí i zdejší usedlík Marco Polo

3 START….

4

5

6

7 WS 2008, Orebič


Stáhnout ppt "NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru."

Podobné prezentace


Reklamy Google