Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková."— Transkript prezentace:

1 Knihovna v obci Rohov

2 Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková Tel.:553 761 091 (obecní úřad) Tel.:553 761 091 (obecní úřad) e-mail:knihovna.rohov@seznam.cz e-mail:knihovna.rohov@seznam.czknihovna.rohov@seznam.cz web:http://www.knihovnarohov.wz.czOn-line katalog:http://www.okpb.cz/clavius/rohov web:http://www.knihovnarohov.wz.czOn-line katalog:http://www.okpb.cz/clavius/rohovhttp://www.knihovnarohov.wz.czhttp://www.okpb.cz/clavius/rohovhttp://www.knihovnarohov.wz.czhttp://www.okpb.cz/clavius/rohov Info:veřejný internet od r. 2003 Info:veřejný internet od r. 2003 Lokace: 1. patro budovy Obecního domu Lokace: 1. patro budovy Obecního domu Automatizace: Clavius REKS Automatizace: Clavius REKS Půjčovní doba: Půjčovní doba: Po 9-10, 17,30-18,30 Po 9-10, 17,30-18,30 Čt 17.00 - 18.00 Čt 17.00 - 18.00

3 Fond knihovny Knihovna poskytuje knihy z vlastního fondu knihovny a regionálního fondu. Knihovna poskytuje knihy z vlastního fondu knihovny a regionálního fondu. Regionální fond obsahuje knižní novinky, bestsellery i klasiku pro všechny typy čtenářů. Regionální fond obsahuje knižní novinky, bestsellery i klasiku pro všechny typy čtenářů. Fond je sestavován s ohledem na literární novinky a požadavky čtenářů a knihovníků. Fond je sestavován s ohledem na literární novinky a požadavky čtenářů a knihovníků.

4 Knihovna Knihovna v Rohově je plně automatizovaná Knihovna v Rohově je plně automatizovaná Knihovní systém Clavius REKS Knihovní systém Clavius REKS Služby knihovny jsou bezplatné Služby knihovny jsou bezplatné Možnost využívat internet po dobu úředních hodin OÚ Možnost využívat internet po dobu úředních hodin OÚ

5 Služby knihovny Našim čtenářům poskytujeme tyto služby: Našim čtenářům poskytujeme tyto služby: Výpůjční služby Výpůjční služby Veřejný internet Veřejný internet Studovnu Studovnu Služby www katalogu: vstup do čtenářského konta, náhledy obálek, propojení záznamů s plnými zdroji Služby www katalogu: vstup do čtenářského konta, náhledy obálek, propojení záznamů s plnými zdroji ( Čapek, Mácha, Němcová, Doyle) ( Čapek, Mácha, Němcová, Doyle)

6 Slavnostní otevření knihovny  V lednu 2011 přesídlila knihovna společně s obecním úřadem do prostor nového Obecního domu.  Nové prostory jsou větší a útulnější.  Poskytují knihovně větší komfort a a umožňují jí lépe využívat i jako studovnu, přístup na internet a místo pro setkávání občanů Rohova.

7 Akce knihovny Noc s Adnersenem: Noc s Adnersenem: 1.4. se také naše knihovna zúčastnila celorepublikové akce Noc s Andersenem. Během celého večera měly děti možnost zažít opravdu velkou porci zábavy a her, ale samozřejmě také nahlédnout do nějaké té knížky. 1.4. se také naše knihovna zúčastnila celorepublikové akce Noc s Andersenem. Během celého večera měly děti možnost zažít opravdu velkou porci zábavy a her, ale samozřejmě také nahlédnout do nějaké té knížky. Noc poté patřila strašidelnému sedlákovi, který je zakletý a straší ubohé pocestné. Naše děti ovšem jeho duši odlehčily, vysvobodily ho a on již nemusí strašit nebohé spoluobčany. Noc poté patřila strašidelnému sedlákovi, který je zakletý a straší ubohé pocestné. Naše děti ovšem jeho duši odlehčily, vysvobodily ho a on již nemusí strašit nebohé spoluobčany.

8 Rohov: noc s Andersenem (1.4.2011) Kliknutím zde zobrazíte video Kliknutím zde zobrazíte video

9 Spolupracující organizace V Rohově žijí občané, kteří mají zájem velký zájem na kultuře, sportu a také se aktivně zapojují do dění v obci, to je patrné na počtu a existenci spolků, občanského sdružení a dechové kapely, které v obci působí a velkou měrou se podílejí na společenském dění v obci. V Rohově žijí občané, kteří mají zájem velký zájem na kultuře, sportu a také se aktivně zapojují do dění v obci, to je patrné na počtu a existenci spolků, občanského sdružení a dechové kapely, které v obci působí a velkou měrou se podílejí na společenském dění v obci. Občanskému sdružení Roháček, o.s.. který pomáhá s realizací akcí naší knihovny jako je Noc s Andersenem, výlety do okolí, bojové hry a táboráky pro děti. Občanskému sdružení Roháček, o.s.. který pomáhá s realizací akcí naší knihovny jako je Noc s Andersenem, výlety do okolí, bojové hry a táboráky pro děti.

10 Podpora obce Vydávání obecních novin, publikací a pohlednic, které jsou k dispozici občanům v knihovně Vydávání obecních novin, publikací a pohlednic, které jsou k dispozici občanům v knihovně


Stáhnout ppt "Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Adresa: Hlavní 180, 747 25 Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková."

Podobné prezentace


Reklamy Google