Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.5lander-5storys.blogspot.com eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.5lander-5storys.blogspot.com eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul."— Transkript prezentace:

1 www.5lander-5storys.blogspot.com eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.

2 www.5lander-5storys.blogspot.com 5 Länder – 5 Storys -Projekt, ve kterém vytvářely během tohoto školního roku děti z České republiky, Litvy, Slovenska, Itálie a Polska společné příběhy. -U příležitosti ukončení tohoto projektu jsme pozvali do školy rodiče, abychom je s naší prací seznámili a pochlubili se, co vše umíme. -Jak toto naše společné slavnostní ukončení projektu vypadalo, můžete vidět na této prezentaci.

3 www.5lander-5storys.blogspot.com Náš projekt se jmenuje 5 zemí - 5 příběhů. A pohádka nebude? Nejprve jsme rodičům naši práci představili …

4 www.5lander-5storys.blogspot.com Zzz.. Jujda, to je ale zajímavé…. Všichni pozorně poslouchali…..skoro všichni Nádhera…. Hmm …

5 www.5lander-5storys.blogspot.com Já tomu nerozumím. Může mi to někdo přeložit??? Rodičům a sourozencům jsme pustili naše prezentační video, ukázali výsledky naší společné práce, povyprávěli vzniklé příběhy a nakonec jsme ukázali mamce nebo taťkovi, co každý vytvořil.

6 www.5lander-5storys.blogspot.com Katko, na co je ta myš??? To jsi udělala opravdu sama? Rodiče se o naši práci zajímali, což nás velmi potěšilo….

7 www.5lander-5storys.blogspot.com Nebuď tak zvědavá, mami … Já jdu domů!

8 www.5lander-5storys.blogspot.com I tebe e-Twinning nemine. Prc! Došli se na nás podívat i naši sourozenci, byli moc hodní

9 www.5lander-5storys.blogspot.com Tak a jde se losovat. Je to rovně? Výš, výš. Nejvíce jsem se těšili na dárky, které jsme získali společně s Cerfikátem kvality na národní konferenci eTwinning v Jihlavě. Protože bylo těžké rozhodnout, komu co dát, přistoupili jsme k losování. Ze 17 hromádek jsme si tedy každý vylosoval jednu.

10 www.5lander-5storys.blogspot.com Já jsem malej, ale šikovnej. Radost jsme měli opravdu velikou, posuďte sami.

11 www.5lander-5storys.blogspot.com A mám to v kapse. Zasloužil - nezasloužil.

12 www.5lander-5storys.blogspot.com Kromě dárečků jsme se také mohli nasytit naším nejoblíbenějším jídlem – brambůrkami, rodičům jsme nabídli kávu, My pili limonádu a mlsali eTwinningovou čokoládu. Křup, křup. Mohla jsem si vytáhnout tu flašku.. teda flashku. A je to doma.

13 www.5lander-5storys.blogspot.com A co vše jsme vlastně dostali? Klíčenky, čokolády, propisky, podložky pro myš, bloky, pravítka, samolepky, trička atd. Nejlepší ceny, bohužel jen pro dva z nás, byly mikrofon se sluchátkem a USB flash. Nedám ! Cha, cha!

14 www.5lander-5storys.blogspot.com Já myslel, že jsou to obrázky. Já tam tu kuličku dostanu.

15 www.5lander-5storys.blogspot.com Tak to bylo vše… Děkujeme za pozornost a třeba někdy příště… Ahoooj! eTwinningáči z Hustopečí


Stáhnout ppt "Www.5lander-5storys.blogspot.com eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul."

Podobné prezentace


Reklamy Google