Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cvičení ve Windows Commanderu 1.ve wc vytvořte následující adresářovou strukturu (do D:\semináře Kavecký), To by zvládlo i mé prasátko..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cvičení ve Windows Commanderu 1.ve wc vytvořte následující adresářovou strukturu (do D:\semináře Kavecký), To by zvládlo i mé prasátko.."— Transkript prezentace:

1 Cvičení ve Windows Commanderu 1.ve wc vytvořte následující adresářovou strukturu (do D:\semináře Kavecký), To by zvládlo i mé prasátko..

2 Cvičení ve Windows Commanderu 2.adresářovou strukturu disku "D:" zobrazte stromem a nalezněte vaší sekci adresářů, 3.všechny dokumenty "xls" z adresáře "4. A" nakopírujte do složky "dokumenty_Excel", 4.pak tuto složku zkomprimujte do složky "cviceni_ve_wc" ve formátu zip, 5.porovnejte velikost původní (nezkomprimované) složky a nově zkomprimované složky, 6.nechte si zobrazit sloupcový graf komprimace v procentech, To umím též!!!

3 Cvičení ve Windows Commanderu 7.přejmenujte zkomprimovanou složku "dokumenty_Excel.zip" na "zaloha.zip", 8.vytvořte dva jednoduché doc - dokumenty a uložte je do složky "dokumenty_Word" pod názvem „text_1.doc“ a „text_2.doc“, 9.otevřete dokument „text_1.doc“ a vepište do něj text „commander“ 10.zkuste tento dokument vyhledat funkcí „Hledat text“ ; do položky „Kde hledat“ uveďte disk „D:“, 11.dokument "text_1.doc" přemístěte do zkomprimované složky "zaloha.zip",

4 Cvičení ve Windows Commanderu 11.na ploše vytvořte složku "priloha", do níž nakopírujete dokumenty "text_2.doc" a "ukol_1.ppt", 12.tuto složku zkomprimujte ve formátu zip do složky "cviceni_ve_wc" a takto zkomprimovanou odešlete e - mailem svému kamarádovi, 13.smažte z plochy složku "priloha", 14.pokud jste vše řádně zvládli, jste šikovní a já vám gratuluji, 15.přejděte na další snímek této prezentace.

5 ..a něco za odměnu.. Klikněte si na tlačítko akce. To mi hlava nebere…


Stáhnout ppt "Cvičení ve Windows Commanderu 1.ve wc vytvořte následující adresářovou strukturu (do D:\semináře Kavecký), To by zvládlo i mé prasátko.."

Podobné prezentace


Reklamy Google