Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo."— Transkript prezentace:

1 Vytváření prezentace váš cvičící =)

2 Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo rozložení obsahu na aktuálním snímku (nebo jiný obsah v pravém panelu; pak zvolte Formát -> Rozvržení snímku nebo Zobrazit -> Podokno úloh)

3 Spouštění prezentace v tomto režimu prezentaci upravujete prezentace se spouští klávesou F5 (prohlédněte si menu Zobrazit) stiskněte klávesu F5 a pohybujte se po jednotlivých snímcích. vyzkoušejte přesuny myší i klávesy, z prezentačního módu se dostanete klávesou ESC

4 Nový snímek nový snímek vložte z menu Vložit (CTRL+M nebo také z levého panelu) vytvořte 3 nové snímky s různým rozložením – jeden bude pouze textový, druhý bude kombinovaný text a obrázek/klipart, ve třetím bude tabulka z Excelu.

5 Změna vzhledu prezentace šablony globálního vzhledu: Formát -> Návrh snímku dále také viz různé položky z menu Prezentace (Přechod snímku, Schémata animace) Zobrazit -> Předloha – změna stylu / formátů v prezentaci nastavení Záhlaví a zápatí

6 Další možnosti nakreslete nějaký tvar, vložte obrázek a vytvořte pro ně vlastní animace

7 děkuji za pozornost nějaké dotazy?


Stáhnout ppt "Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo."

Podobné prezentace


Reklamy Google